Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Ακύρωση 377 εσωτερικών πτήσεων λόγω του τυφώνα "Jondari"

Ιαπωνία: Ακύρωση 377 εσωτερικών πτήσεων λόγω του τυφώνα
Οι περιοχές στη δυτική Ιαπωνία έχουν ήδη πληγεί από πλημμύρες και κατολισθήσεις, που στοίχισαν τη ζωή σε πάνω από 200 ανθρώπους
Ακυρώθηκαν 377 εσωτερικές πτήσεις στην Ιαπωνία, λόγω του τυφώνα "Jondari", που ήδη έπληξε τη μεγαλύτερη νήσο της χώρας, Χονσού.
Ο τυφώνας θα συνοδεύεται από ισχυρές βροχοπτώσεις 400 χιλιοστών στο νησί Χονσού, αλλά ίσως και την περιοχή γύρω από το Τόκιο, οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 29/7.
Οι περιοχές στη δυτική Ιαπωνία έχουν ήδη πληγεί από πλημμύρες και κατολισθήσεις, που στοίχισαν τη ζωή σε πάνω από 200 ανθρώπους είναι οι πιο πιθανές για να δεχτούν τώρα τις ισχυρές βροχοπτώσεις και η μετεωρολογική υπηρεσία ζητάει από τους πολίτες να είναι έτοιμοι για εκκενώσεις περιοχών.
Στο Mabi μία από τις περιοχές που επλήγησαν από τη χειρότερη φυσική καταστροφή στην Ιαπωνία εδώ και 36 χρόνια, εθελοντές τοποθετούν σακιά με άμμο κατά μήκος ενός ποταμού για το ενδεχόμενο να υπερχειλίσει με τις βροχές.
Ο Ιούλιος του 2018 βρίσκει την Ιαπωνία να δοκιμάζεται από τη μία φυσική καταστροφή μετά την άλλη, συμπεριλαμβανομένων και των υψηλών θερμοκρασιών, που σημείωσαν νέο ρεκόρ με τους 41,1 βαθμούς που καταγράφηκαν πρόσφατα και είχαν ως συνέπεια τον θάνατο 80 ανθρώπων, ενώ άλλες 20 χιλιάδες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης