Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα για την εθνική τραγωδία

Μιχαλολιάκος: Ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα για την εθνική τραγωδία
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ άφησαν την Πατρίδα μας ανοχύρωτη», ανέφερε ο N. Μιχαλολιάκος
Ο  A. Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα για την εθνική τραγωδία, τόνισε ο  Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση, όπου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική.
Αρχικά, στηλίτευσε την αλαζονική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και των υπουργών της που δεν ζήτησαν ούτε μια συγνώμη για τους δεκάδες νεκρούς από την φονική πυρκαγιά, αλλά ισχυρίστηκαν πως δεν έκαναν κανένα λάθος.
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα που δήθεν ανέλαβε ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία, τόνισε πως αυτό θα συμβεί μόνο με άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού.
Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για τις μαζικές προσλήψεις στις ΜΚΟ που ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες, αλλά δεν μερίμνησε για την Πυροσβεστική, η οποία λόγω μνημόνιου εμφανίζει τεράστιες ελλείψεις σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ άφησαν την Πατρίδα μας ανοχύρωτη», ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος.
Σημειώνεται ότι ο  Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, οι Βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο της καταστροφής, ενώ όπως αναφέρτεται σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, «τους δήθεν εθελοντές του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν τους είδε κανένας».
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, για την ανείπωτη τραγωδία φταίει ένα παράλυτο κράτος, το οποίο τα τελευταία χρόνια που κυβερνάται από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε νόμους για την εύκολη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.
Επισήμανε επίσης πως ο Τσίπρας στις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 ήταν λάβρος για την ανευθυνότητα της τότε κυβέρνησης, τώρα όμως αδυνατεί να βρει τα λάθη, ενώ δεν υπήρχε ένα σχέδιο εκκένωσης της περιοχής με τραγικό αποτέλεσμα να χαθούν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως ο Ελληνικός Λαός είναι εξοργισμένος τόσο για την ανυπαρξία του κράτους στις πυρκαγιές όσο και για την προδοσία της Μακεδονίας μας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης