Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό - Δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή

Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό - Δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, είπε ότι ήξερε την πληροφορία για νεκρό άτομο από την φονική πυρκαγιά το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά δεν κρίθηκε ασφαλής
Στην παραδοχή ότι το απόγευμα της Δευτέρας 23/7 είχε ενημερωθεί για τον πρώτο νεκρό από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι «υπήρχε αυτή η πληροφορία», προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
Ειδικότερα, ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο "ΘΕΜΑ 104,6", σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Δ. Μπαλτάκου, επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών που έσωσαν ανθρώπους από τα λιμανάκια στο Μάτι ότι εντόπισαν τον πρώτο νεκρό πολύ πριν νυχτώσει και μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, απάντησε πως «υπήρχε αυτή η πληροφορία», όμως δεν κρίθηκε ασφαλής καθώς αυτά τα άτομα επιχειρούσαν στη θάλασσα.
Ο κ. Κουρουμπλής δεν έκανε αναφορά στη δήλωση του Δ. Μπαλτάκου ότι  ήταν άποψη της πολιτικής ηγεσίας να μην γίνει αναφορά για νεκρούς ώστε να μην επιβαρυνθεί το κλίμα, ούτε έδωσε κάποια εξήγηση γιατί αργά το βράδυ, στην ενημέρωση του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα,  στο Κέντρο Επιχειρήσεων, δεν μίλησε κανείς για θύματα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης