Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Το Σισμανόγλειο ήταν έτοιμο από τις 22:30 της 23ης Ιουλίου να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών

tags :
Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Το Σισμανόγλειο ήταν έτοιμο από τις 22:30 της 23ης Ιουλίου να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών
Εκθέτουν την κυβέρνηση οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
Την θέση ότι το Σισμανόγλειο νοσοκομείο είχε προετοιμαστεί από τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου, την ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι, για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών διατύπωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, Μιχάλης Γιαννάκος, επιχείρημα που αν μη τι άλλο εκθέτει την κυβέρνηση με αφορμή τη σύσκεψη που έγινε εκείνο το βράδυ (στις 23:30) στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ήμουν στο Σισμανόγλειο που από τις 10:30-11 παρά, είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών.
Αυτό μου το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας όταν βρέθηκα ξανά στο Σισμανόγλειο» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Γιαννάκος, ο οποίος υποστήριξε πως «11 παρά είχαν ήδη ετοιμάσει χώρο για υποδοχή μεγάλο αριθμού νεκρών» όπως του μετέφεραν γιατροί του νοσοκομείου.
«Πώς ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς;» διερωτήθηκε ο κ.Γιαννάκος.
Σημειώνεται πως σε εκείνη τη σύσκεψη, δεν είχε γίνει καμία αναφορά για την ύπαρξη νεκρών από την πυρκαγιά στο Μάτι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης