Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πτώμα με εγκαύματα εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Γλυφάδας - Ένας ακόμα νεκρός από την φωτιά στο Μάτι;

tags :
Πτώμα με εγκαύματα εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Γλυφάδας - Ένας ακόμα νεκρός από την φωτιά στο Μάτι;
Ένα πτώμα που φέρει εγκαύματα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στα ανοιχτά της Γλυφάδας.
Πιθανολογείται ότι πρόκειται για έναν από τους δεκάδες αγνοούμενους της φονικής και καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική και το Μάτι το απόγευμα της 23ης Ιουλίου.
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 50 ετών, η σορός του οποίου εντοπίστηκε από ιδιώτη στα ανοιχτά της Γλυφάδας.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, το οποίο μετέβη στο σημείο, όπου και περισυνέλλεξε τη σορό., την οποία μετέφερε στον Φλοίσβο όπου βρίσκονταν κλιμάκια της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Εκεί βεβαιώθηκε ότι η σορός φέρει εγκαύματα.
Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.
Το πτώμα θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική, θα γίνει νεκροψία, νεκροτομή και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν ανήκει σε κάποιον από τους αγνοούμενους από την πυρκαγιά στο Μάτι.
Σημειώνεται πως βάσει της τελευταίας ενημέρωσης από την Πυροσβεστική, οι ταυτοποιημένοι νεκροί ανέρχονται σε 74, εκ των οποίων οι 70 ταυτοποιήθηκαν από ιατροδικαστές καθότι βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ άλλοι 4 είναι εγκαυματίες που κατέληξαν νοσηλευόμενοι.
Επιπλέον, χθες ένας άνδρας ανασύρθηκε «νεκρός από πνιγμό» ανοιχτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι, στην Ραφήνα, όμως τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.
Την ίδια στιγμή 14 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Η Πυροσβεστική επίσης δεν διευκρινίζει πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.
Χθες ο αριθμός των σορών που δεν είχαν αναγνωριστεί ανερχόταν σε 28, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ορισμένες ενδέχεται να υπάρχει γενετικό υλικό περισσοτέρων του ενός ατόμων ή σε πολλές σορούς DNA του ιδίου ατόμου.
Σημειώνεται πως 11 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης