Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβερνητική ανικανότητα σε όλο το μεγαλείο, Βατερλό η καταστροφική πυρκαγιά

Η κυβερνητική ανικανότητα σε όλο το μεγαλείο, Βατερλό η καταστροφική πυρκαγιά
Η καταστροφική φωτιά απέδειξε ότι έχουμε ανίκανη κυβέρνηση.
Η καταστροφική πυρκαγιά που όπως δυστυχώς διαφαίνεται θα αφήσει πάνω από 100 νεκρούς ανέδειξε την πλήρη ανικανότητα του κράτους και της κυβέρνησης που έδειξε ολιγωρία να ενεργοποιήσει το σχέδιο αποτροπής της καταστροφής.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να  κατακριθεί για το πλήθος των φωτιών και την καταστροφική μανία της πύρινης λαίλαπας.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα βάλλει με την φύση…
Όμως ο άνθρωπος σχεδιάζει με στόχο να αποτρέψει τα χειρότερα.
Στο σκέλος αυτό το ελληνικό κράτος φάνηκε ανίκανο, όχι ανεπαρκές αλλά ανίκανο.
Η εικόνα της κυβέρνησης τραγική.
Οι άνθρωποι αποδεικνύεται ότι πήγαν να συγκαλύψουν την καταστροφή και ταυτόχρονα άρχισαν να επιρρίπτουν τις ευθύνες στους πολίτες για τα αυθαίρετα.
Μόνο από το γεγονός ότι δεν αναγνώρισαν τα λάθη τους και να σιωπήσουν, να ζητήσουν μια συγνώμη, κάποιος να παραιτηθεί από ευθιξία, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βολεύτηκαν στην εξουσία και η εξουσιομανία τους έχει τυφλώσει, δεν βλέπουν την πολιτική τους καταστροφή.
Το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές δεν θα έρθει από το Μακεδονικό αλλά από τις φωτιές.
Ο κόσμος είναι εξοργισμένος από την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού δηλαδή των δημοσίων υπαλλήλων τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την εκλογική του πελατεία.
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η επικοινωνιακή διαχείριση της εθνικής τραγωδίας ήταν πιο άθλια ακόμη και από την επιχειρησιακή διαχείριση της τραγωδίας.
Η καταστροφική φωτιά απέδειξε ότι έχουμε ανίκανη κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης