Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση της Folli-Follie

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση της Folli-Follie
Η Ένωση Ελλήνων επενδυτών υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της Folli-Follie
Μηνυτήρια αναφορά στους οικονομικούς εισαγγελείς κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της Folli - Follie κατέθεσε σήμερα (31/7/2018) η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.
Όπως υποστηρίζει η Ένωση σε σχετική ανακοίνωση, «το πλήγμα που έχει δεχθεί διεθνώς η αξιοπιστία του συνόλου σχεδόν των εταιρειών του Ελληνικού Χρηματιστηρίου από την αμφισβήτηση και μόνο της ορθότητας των δημοσιευμένων οικονομικών καταστάσεων της Folli - Follie, αλλά και οι ενέργειες της διοίκησης της εταιρείας μέχρι στιγμής, μας οδήγησαν νομοτελειακά στην απόφαση της υποβολής της παραπάνω μηνυτήριας αναφοράς».
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι έως σήμερα, περισσότεροι από 300 μέτοχοι και ομολογιούχοι της εταιρείας έχουν ζητήσει τη συμμετοχή τους σε ομαδικές αγωγές που ετοιμάζονται από τα συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία, ενώ η πρόσκληση για συμμετοχή συνεχίζει να είναι ανοικτή για όσους ζημιώθηκαν από αυτή την υπόθεση.
Σύμφωνα με την Ένωση, δεδομένου ότι η εταιρεία κατάφερε να προσωρινή προστασία «επιβάλλει την άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος όλων των μετόχων και ομολογιούχων, ανεξαρτήτως υφιστάμενης ήδη ζημιάς, ώστε να παρέμβουν μαζί με την Ένωση στην συζήτηση επί της αιτήσεως στις 12 Σεπτεμβρίου στο Μον. Πρωτ. Αθηνών για την απόρριψη της και την κατάθεση αιτήσεως συντηρητικής κατάσχεσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης