Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σισμανόγλειο σε ΠΟΕΔΗΝ - Δεν υπήρξε παρέμβαση για να αλλοιωθεί η εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν

tags :
Σισμανόγλειο σε ΠΟΕΔΗΝ - Δεν υπήρξε παρέμβαση για να αλλοιωθεί η εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν
Σισμανόγλειο σε ΠΟΕΔΗΝ - Δε δεχθήκαμε καμία παρέμβαση για να παρουσιάσουμε αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Α «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ-ΦΛΕΜΙΓΚ» και του διασυνδεόμενου σε  αυτό «Γ.Ν ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», σε ανακοίνωση του, αφού εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια  στους οικείους των θυμάτων της πρόσφατης πυρκαγιάς και ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους του, που υπερέβαλλαν εαυτούς, για να προσφέρουν το καλύτερο στους πληγέντες  που προσήλθαν στο Νοσοκομείο, εκφράζει τη λύπη του «για τις ανυπόστατες δηλώσεις του Προέδρου και του σημερινού δελτίου τύπου του Προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ, που αναπαράγονται από μέρος ΜΜΕ και εντέλει συκοφαντούν το ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο με απόλυτη συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «αναφορές για δήθεν παραποίηση στοιχείων και ¨μαγειρέματα¨ στις καταγραφές των προσερχομένων, είναι υποβολιμιαίες και συκοφαντικές» και επισημαίνει πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ( τμήμα Κίνησης, γρ. προστασίας δικαιωμάτων ληπτών υπηρεσιών υγείας, ιατρός διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών) προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες -καταγραφές κ.τ.λ.
Μάλιστα όπως είπαν « δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα, αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο».

Η ανακοίνωση του Σισμανόγλειου καταλήγει:

«Η εφεδρική  μονάδα νεκροθαλάμου, τέθηκε σωστά σε ετοιμότητα, όπως και σε κάθε περίπτωση διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (π.χ. πτώση αεροσκάφους εταιρείας ΗΛΙΟΣ το 2005 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004).   
Η διοίκηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του νοσοκομείου, οι οποίες, τελικό στόχο έχουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης