Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συντριβή αεροπλάνου στο Μεξικό – Σώοι και οι 97 επιβάτες, δεκάδες οι τραυματίες

tags :
Συντριβή αεροπλάνου στο Μεξικό – Σώοι και οι 97 επιβάτες, δεκάδες οι τραυματίες
Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του
Τραύματα φέρουν οι 85 από τους 97 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της εταιρείας Aeromexio, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από την πόλη Durango.
Σύμφωνα με τις Αρχές του Μεξικό, παρά τη συντριβή του αεροπλάνου δεν υπάρχουν νεκροί, παρά μόνο τραυματίες και μάλιστα με ελαφρά τραύματα.
Συνολικά στο αεροπλάνο ήταν 97 επιβάτες, ανάμεσα τους και 2 παιδιά και τέσσερα μέλη πληρώματος.
Το αεροσκάφος, ένα Embraer 190, έκανε αναγκαστική προσγείωση αμέσως μετά την απογείωσή του και συνετρίβη.
«Κανένας δεν έχασε τη ζωή του στο ατύχημα της πτήσης AM2431.
Κατά τον πρώτο απολογισμό, υπάρχουν περίπου 85 τραυματίες» ανέφερε ο εκπρόσωπος της πολιτειακής Πολιτικής Προστασίας, Alejandro Cardoza, τονίζοντας ότι ορισμένοι έχουν υποστεί κακώσεις, αν και οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι «επιπόλαιοι».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος χτυπήθηκε από χαλάζι και ισχυρό μετωπικό άνεμο καθώς απογειωνόταν και οι χειριστές του αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση,
«Εκδηλώθηκε φωτιά μετά την αναγκαστική προσγείωση που έκαναν οι πιλότοι, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν άνθρωποι με εγκαύματα» που να είναι σοβαρά, είπε ο Cardoza.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι επιβάτες αλληλοβοηθήθηκαν και βγήκαν πολύ γρήγορα από τις τρύπες στην καμπίνα που άνοιξαν όταν έγινε το ατύχημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης