Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Θεωρητικές ακροβασίες Αποστολόπουλου στο Υγεία με δήθεν νέα πρόταση εξαγοράς 1 ευρώ

tags :
Θεωρητικές ακροβασίες Αποστολόπουλου στο Υγεία με δήθεν νέα πρόταση εξαγοράς 1 ευρώ
Τι αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στην Γενική Συνέλευση του Υγεία ο Αποστολόπουλος;
Στις θεωρητικές ακροβασίες έχει εντρυφήσει ο όμιλος Αποστολόπουλου (Ιατρικό Αθηνών) ο οποίος σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις έστειλε επιστολή σήμερα (2/8) προς την γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Υγεία τονίζοντας ότι θα μπορούσε να υποβάλει νέα προσφορά στο 1 ευρώ. 
Η πρόταση αυτή είναι άνευ ουσίας καθώς ο Αποστολόπουλος ουσιαστικά δηλώνει ότι εάν είχε τα κεφάλαια θα υπέβαλε πρόταση εξαγοράς.

Αναλυτικότερα η «Γ. Αποστολόπουλος», η οποία κατέχει το 5,18% της εισηγμένης, έστειλε επιστολή στη Γενική Συνέλευση του Υγεία, αναφέροντας ότι καταψηφίζει όλα τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να υποβάλλει πρόταση 1 ευρώ ανά μετοχή για την απόκτηση του 70% του ομίλου Υγεία, μια πρόταση όμως χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα, καθώς η πώληση του Υγεία αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά στο CVC στις 25 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της MIG, που είναι και ο βασικός μέτοχος του Υγεία.
Όσον αφορά τα της Γενικής Συνέλευσης του Υγεία, οι αποφάσεις υπερψηφίστηκαν με απαρτία 73,9% και εκπροσωπήθηκαν 16 μέτοχοι.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν κατά πλειοψηφία και εγκρίθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης