Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανοί γερουσιαστές πιέζουν τον Trump για νέες σκληρότερες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Αμερικανοί γερουσιαστές πιέζουν τον Trump για νέες σκληρότερες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
Αμερικανοί γερουσιαστές με την κατάθεση νομοσχεδίου ζητούν από τον Trump την επιβολή νέων σκληρότερων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας
Ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών και από τα δύο κόμματα κατέθεσε νομοσχέδιο σήμερα (2/8)με το οποίο ζητεί την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία, ως μέτρο πίεσης για την ανάμιξή της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και τις δραστηριότητές της σε Συρία και Κριμαία.
«Το ισχύον καθεστώς κυρώσεων απέτυχε να αποτρέψει τη Ρωσία από την ανάμιξή της στις επικείμενες ενδιάμεσες εκλογές το Φθινόπωρο του 2018», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Lindsey Graham.
«Στόχος μας είναι να αλλάξουμε το status quo και να επιβάλουμε συντριπτικές κυρώσεις και άλλα μέτρα εναντίον της Ρωσίας του Putin μέχρι να σταματήσει και να απομακρυνθεί από την αμερικανική εκλογική διαδικασία», σημείωσε.
Επίσης τόνισε, πως η επιβολή συντριπτικών κυρώσεων θα παρεμποδίσει τη Μόσχα από το να συνεχίσει τις κυβερνοεπιθέσεις αμερικανικές υποδομές, θα απομακρύνει τη Ρωσία από την Ουκρανία και θα σταματήσει τις προσπάθειές της για την πρόκληση χάους στη Συρία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης