Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Ζοφερό το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων

tags :
Goldman Sachs: Ζοφερό το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων
Η αμερικανική τράπεζα κατατάσσει τα κρυπτονομίσματα ως έναν από τους έξι παράγοντες, που δημιουργούν αστάθεια και επηρεάζει τις αγορές για τους υπόλοιπους μήνες του 2018
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της Goldman Sachs για το μέλλον του Bitcoin και συνολικά των ψηφιακών νομισμάτων.
Η αμερικανική τράπεζα κατατάσσει τα κρυπτονομίσματα ως έναν από τους έξι παράγοντες, που δημιουργούν αστάθεια και επηρεάζει τις αγορές για τους υπόλοιπους μήνες του 2018.
«Αναμένουμε μεγαλύτερη πτώση στο εγγύς μέλλον δεδομένης της άποψης ότι αυτά τα ψηφιακά νομίσματα δεν πληρούν κανέναν από τους τρεις παραδοσιακούς ρόλους ενός νομίσματος», δήλωσε η Sharmin Mossavar-Rahmani, επικεφαλής επενδύσεων της Goldman .
Η τράπεζα επαναλαμβάνει την πρόβλεψη του Ιανουαρίου του 2018 όταν το Bitcoin είχε εκτοξευθεί στα 20.000 δολάρια αλλά η ίδια προέβλεπε πορεία «φούσκας«.
Έκτοτε το ψηφιακό νόμισμα έχει χάσει περίπου το 60% της αξίας της από το υψηλό αυτό του Δεκεμβρίου του 2017 και διαπραγματεύθηκε κοντά στα 7.470 δολάρια σήμερα (3/8).
Η άποψή μας ότι τα κρυπτονομίσματα δεν θα διατηρούσαν αξία στην τρέχουσα μορφή τους παραμένει αμετάβλητη και, στην πραγματικότητα, έχει επέλθει πολύ νωρίτερα από όσο αναμενόταν η Mossavar-Rahmani.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης