Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Η παραίτηση του Τόσκα δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Τσίπρα

Λαφαζάνης: Η παραίτηση του Τόσκα δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Τσίπρα
«Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου έχει τελειώσει οριστικά στην συνείδηση του ελληνικού λαού»,τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ
«Αναπόφευκτη» αλλά «καθυστερημένη», που «δεν είναι καθόλου αρκετή για να κατασιγάσει την γενική κατακραυγή και να καλύψει τις συνολικές κυβερνητικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης την παραίτηση του Νίκου Τόσκα.
«Κυρίως, η παραίτηση του Ν. Τόσκα δεν μπορεί, με κανέναν τρόπο, να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Αλέξη Τσίπρα, κατ΄ εξοχήν υπεύθυνου για την αποδιοργάνωση, την διάλυση και την μνημονιακή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση συνολικά της αντιπυρικής προστασίας», προσθέτει σε γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ και τονίζει: 
«Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου έχει τελειώσει οριστικά στην συνείδηση του ελληνικού λαού».
Επιπλέον, επισημαίνει ότι «η απάντηση στη χρεοκοπία του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης, που θα πάρουν απλώς την σκυτάλη της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής καταστροφής από τον Τσίπρα» και εκτιμά ότι «ο μήνας Αύγουστος και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνες και άλλων παραιτήσεων και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων» και πως «το πολιτικό σκηνικό που ήδη αλλάζει θα γνωρίσει τεκτονικές ανατροπές το επόμενο διάστημα».
«Όλο και περισσότερα τμήματα του ελληνικού λαού και της νεολαίας συζητούν, προβληματίζονται και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας», τονίζει καταλήγοντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης