Τελευταία Νέα
Διεθνή

State Department: Ο πρόεδρος Trump έστειλε επιστολή στον Kim για ενίσχυση της συνεργασίας ΗΠΑ - Β. Κορέας

State Department: Ο πρόεδρος Trump έστειλε επιστολή στον Kim για ενίσχυση της συνεργασίας ΗΠΑ - Β. Κορέας
Την επιστολή παρέδωσε στον βορειοκορεάτη ΥΠΕΞ αμερικανός διπλωμάτης σε συνάντησή τους στη Σιγκαπούρη
Επιστολή που είχε ως παραλήπτη τον ηγέτη της Βορείου Κορέας φέρεται να παρέδωσε Αμερικανός διπλωμάτης για λογαριασμό του αμερικανού προέδρου Trump.
Συγκεκριμένα ο αμερικανός διπλωμάτης παρέδωσε στον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας επιστολή με αποδέκτη τον Kim Jong Un από τον πρόεδρο Trump σε συνάντησή τους σήμερα στη Σιγκαπούρη, δήλωσε μια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο Sung Kim, ο Αμερικανός πρεσβευτής στις Φιλιππίνες, τον οποίο είχε εξουσιοδοτήσει ο αμερικανός πρόεδρος, παρέδωσε την επιστολή στον Ri Jong Ho στο περιθώριο του περιφερειακού φόρουμ των χωρών της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που πραγματοποιείται στη Σιγκαπούρη, είπε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Heather Nauert .
Η ίδια είπε ότι η επιστολή ήταν η απάντηση σε μια που είχε αποστείλει ο βορειοκορεάτης πρόεδρος στον αμερικανό ομόλογό του.
Στη Σιγκαπούρη, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μικε Pompeo και ο Ri αντήλλαξαν χειραψία και χαμόγελα, ενώ είχαν και σύντομη συνομιλία, αλλά δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση ανάμεσά τους, είπε η Nauert.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης