Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάτω από τα 7.000 δολάρια το Bitcoin στον απόηχο των δυσοίωνων προβλέψεων της Goldman Sachs

tags :
Κάτω από τα 7.000 δολάρια το Bitcoin στον απόηχο των δυσοίωνων προβλέψεων της Goldman Sachs
Η νέα πτώση του διασημότερου ψηφιακού νομίσματος ακολούθησε χρονικά τις εκτιμήσεις της Goldman Sachs, που προβλέπει συνέχιση της πτωτικής του πορείας
Υπό πίεση εξακολουθεί να βρίσκεται το Bitcoin στον απόηχο των εκτιμήσεων της Goldman Sachs, πως αναμένεται περαιτέρω πτώση των ψηφιακών νομισμάτων και παρά το γεγονός πως η Starbucks, η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στον κόσμο, έχει ανακοινώσει ότι σύντομα θα αρχίσει να τα δέχεται ως τρόπο πληρωμής.
Το δρόμο της Starbucks ακολουθούν και άλλες γνωστές εταιρείες της λιανικής, όπως Overstock, CheapAir, Expedia και Shopify ενώ το eBay προσέλαβε την Adyen, μια ολλανδική εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών για να αποδεχθεί στο μέλλον πληρωμές με κρυπτονομίσματα.
Οι ειδήσεις αυτές, ωστόσο, δεν στάθηκαν ικανές να σταθεροποιήσουν το Bitcoin, το οποίο σήμερα (4/8)υποχώρησε κάτω από τα 7.000 δολάρια.



Η νέα πτώση του διασημότερου ψηφιακού νομίσματος ακολούθησε χρονικά τις εκτιμήσεις της Goldman Sachs, που προβλέπει συνέχιση της πτωτικής του πορείας.
Η αμερικανική τράπεζα, πάντως εκτιμά ότι, τα ψηφιακά νομίσματα είναι ένας από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αστάθεια στις αγορές κατά τους υπόλοιπους μήνες του 2018.
Άλλοι παράγοντες αστάθεια θεωρούνται η τρομοκρατία, η άνοδος του λαϊκισμού, οι αυξανόμενες γεωπολιτικές εντάσεις και οι κυβερνοεπιθέσεις.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης