Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Απολύτως νόμιμη η συνάντηση του γιου μου με τη δικηγόρο από τη Ρωσία το 2016 - Δε γνώριζα τίποτα

Trump: Απολύτως νόμιμη η συνάντηση του γιου μου με τη δικηγόρο από τη Ρωσία το 2016 - Δε γνώριζα τίποτα
Ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι η γιος του πραγματοποίησε συνάντηση «ώστε να λάβει πληροφορίες για έναν αντίπαλο»
Ως «απολύτως νόμιμη» χαρακτήρισε ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, τη συνάντηση που είχε ο γιος του, Donald Trump Jr, με δικηγόρο από τη Ρωσία τον Ιούνιο του 2016, μέσω ανάρτησης που πραγματοποιήσε στο twitter, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη σχετική συνάντηση.
Ειδικότερα, ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι «τα Fake News αναφέρουν μία πλήρη σκευρωρία, ότι εγώ ανησυχώ για τη συνάντηση που είχε ο υπέροχος γιος μου, Donald, στον πύργο Trump» αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016.
«Ήταν μία συνάντηση ώστε να λάβει πληροφορίες για έναν αντίπαλο, απολύτως νόμιμη, κάτι που γίνεται όλη την ώρα στην πολιτική και δεν οδήγησε πουθενά», σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος, ενώ παράλληλα κατέληξε λέγονας ότι «δεν γνώριζα τίποτα γι αυτό».
Σημειώνεται πως όταν η συνάντηση έγινε γνωστή για πρώτη φορά από τους New York Times, ο Donald Trump Jr. δήλωσε ότι βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το πρόγραμμα υιοθεσίας παιδιών από τη Ρωσία.
Από την πλευρά του, ο αμερικανός πρόεδρος είχε απορρίψει κάθε ισχυρισμό ότι η συνάντηση σχετίζεται με ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, χαρακτηρίζοντας τις σχετικές έρευνες ως «το μεγαλύτερο πολιτικό κυνήγι μαγισσών στην ιστορία».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης