Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μετά τη μεταγωγή Κουφοντίνα και ο Χρ. Ξηρός μετήχθη στις φυλακές Χαλκίδας

tags :
Μετά τη μεταγωγή Κουφοντίνα και ο Χρ. Ξηρός μετήχθη στις φυλακές Χαλκίδας
Ο Χρ. Ξηρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε έξι φορές ισόβια για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, μεραφέρθηκε στις Φυλακές της Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας
(upd) Μετά τον Δημήτρη Κουφοντίνα ήρθε η σειρά του Χριστόδουλου Ξηρού να εγκαταλείψει τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Χρ. Ξηρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε έξι φορές ισόβια για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, μετήχθη στις Φυλακές της Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας (06/08).
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.
Σημειώνεται ότι η μεταγωγή Κουφοντίνα στις Αγροτικές Φυλακές του Βόλου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων, με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να απαντά ότι έγινε νόμιμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της εκκένωσης των Φυλακών Κορυδαλλού από βαρυποινίτες.

Αντίδραση από τη ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη μεταγωγή και του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα. Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης