Τελευταία Νέα

Επίθεση Γιάννη Φιλιππάκη κατά Βαγγέλη Μαρινάκη με άρθρο σε 4 εφημερίδες

tags :
Επίθεση Γιάννη Φιλιππάκη κατά Βαγγέλη Μαρινάκη με άρθρο σε 4 εφημερίδες
Με προσωπικό ενυπόγραφο άρθρο που δημοσιεύεται και στις τέσσερις ημερήσιες εφημερίδες του εκδοτικού Ομίλου του

Επίθεση Γιάννη Φιλιππάκη κατά Βαγγέλη Μαρινάκη με άρθρο σε 4 εφημερίδες


"Δεν θα υποκύψουμε στην εγκληματική συμμορία του Τύπου / Δεν θα τους επιτρέψουμε να καταστρέψουν τις εφημερίδες, όπως έκαναν και με το ποδόσφαιρο". Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Ι. Ν. Φιλιππάκη, εκδότη των εφημερίδων «δημοκρατία», «Espresso», «ΕΣΤΊΑ», «Live Sport». Το άρθρο μας εστάλη με mail και όπως γράφει το Ηarddog δημοσιεύεται και στις τέσσερις ημερήσιες εφημερίδες..
του εκδοτικού Ομίλου του Φιλιππάκη και με πρωτοσέλιδη αναφορά, με τον ίδιο ακριβώς τίτλο.
Το Harddog γράφει συγκεκριμένα:
Με προσωπικό ενυπόγραφο άρθρο του Γιάννη Φιλιππάκη, που δημοσιεύεται και στις τέσσερις ημερήσιες εφημερίδες του εκδοτικού Ομίλου του, γίνεται επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και των Μέσων που του ανήκουν ή, όπως αναφέρει, τα ελέγχει εμμέσως. Αφορμή του 
άρθρου, που έχει τίτλο «Δεν θα υποκύψουμε στην εγκληματική συμμορία του Τύπου», αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Όμιλος «έγινε αποδέκτης μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης ανηθικότητας από τα μέσα που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τον υπόδικο εφοπλιστή κ. Β. Μαρινάκη» ύστερα από την «αίτηση υπαγωγής μίας εκ των εταιρειών μας στην προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού». 
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)
- ολόκληρο το άρθρο Φιλιππάκη ΕΔΩ 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης