Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Euromedica: Στις 10/9 η ΓΣ για την έγκριση ΑΜΚ

tags :
Euromedica: Στις 10/9 η ΓΣ για την έγκριση ΑΜΚ
Euromedica: Στις 10/9 η ΓΣ για την έγκριση ΑΜΚ
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROMEDICA  που ελήφθη κατά την συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου  2018, καλούνται  οι μέτοχοι της Εταιρείαςστην ετήσιαΤακτική Γενική Συνέλευση την 10η Σεπτεμβρίου  2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης αριθμός 16α, 1ος όροφος, στην Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο:Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Στοιχείων και πληροφοριών χρήσης 2017 ήτοι των Στοιχείων Κατάστασης Οικονομικής θέσης, των Στοιχείων Κατάστασης Συνολικών Εσόδων,  των Στοιχείων της Κατάστασης Ταμειακών Ροών,
των στοιχείων κατάστασης μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων και της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης σύμφωνα  με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς  μετά από προηγούμενη ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού
Συμβουλίου και τωνΕλεγκτών.
Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω χρήσης (1/1-31/12/2017), σύμφωνα με το άρθρο 35 Ν. 2190/1920.
Θέμα 3ο: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
Θέμα 4ο: Ανακοίνωση και έγκριση αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα 5ο: Έγκριση αντικατάστασης μελών Επιτροπής Ελέγχου. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.
Θέμα 6ο: Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σε πρόσωπα του άρθρου 23α του Ν. 2190/1920.
Θέμα 7ο: Λήψη απόφασης για την υιοθέτηση πρόσφορων μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 47 και 48 του Ν. 2190/1920 για την βελτίωση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της Εταιρείας. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών, κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και υποχρεώσεων, εισφορά σε είδος και τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου (άρθρου 5) του Καταστατικού.
Θέμα 8ο: Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης