Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων Κουβέλη κατηγορεί ΝΔ και ΜΜΕ το υπ. Εθνικής Άμυνας

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων Κουβέλη κατηγορεί ΝΔ και ΜΜΕ το υπ. Εθνικής Άμυνας
Επίθεση ΥΠΕΘΑ σε ΝΔ και ΜΜΕ
Για σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Φώτη Κουβέλη στην ΕΡΤ1 περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
«Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Φώτη Κουβέλη περί ''συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια'', αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους.
Σε αγαστή πάντα  συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης 'δημοσιογραφίας», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να  ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.
Το μαύρο μέτωπο  της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι. Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.
Και η ανακοίνωση καταλήγει: Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί   των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο. Μάταια όμως.
Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν  την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο  βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους.

Η άστοχη δήλωση Κουβέλη

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου.
«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια και αυτό δεν μπορεί να συνδέεται, χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης.
Όσον αφορά τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κτισμάτων, που έχουν τελεσεδίκως χαρκατηριστεί παράνομα, θα γίνουν με τους κανόνες της νομιμότητας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, σημειώνοντας πως η παρανομία πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη νομιμότητα.
Ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στις αποφάσεις της κυβέρνησης και πως θα προχωρήσουν οι κατεδαφίσεις 3.200 αυθαίρετων κτισμάτων που έχουν τελεσιδικίσει, ενώ πρόσθεσε ότι όποιος έχει αντίρρηση και έχει τη δυνατότητα ένδικων μέσων μπορεί να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας εντός 15 ημερών. «Δεν έχουμε καμία διάθεση εμπλοκής σε μακροχρονες διαδικασίες.
Η κυβέρνηση επιλέγει την άμεση επίλυση του ζητήματος των αυθαιρέτων.
Το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος της κυβέρνησης είναι να αφήσει τα αυθαίρετα ως έχουν, τόνισε ο κ. Κουβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης