Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμάζει την προσβλητική δήλωση Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμάζει την προσβλητική δήλωση Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη
Αντιδράσεις για τις προσβλητικές δηλώσεις της Ε. Αυλωνίτου
Στην αποδοκιμασία των προσβλητικών δηλώσεων της βουλευτή Ελένης Αυλωνίτου σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

ΝΔ για Αυλωνίτου: Αποκαλύπτεται ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα ακολουθήσουμε τη χυδαιότητα

Με μια σύντομη αλλά σκληρή ανακοίνωση απαντά η Νέα Δημοκρατία στις ύβρεις της βουλευτή Ελένης Αυλωνίτου σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα», αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρωτοφανείς ύβρεις Αυλωνίτου κατά Μητσοτάκη

Πρωτοφανή υβριστική επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».
Στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης «στα πλαίσια της παπαριάς...».
Την παραπομπή της κ. Αυλωνίτου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης