Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Performance Technologies: Στις 6/9 η Γενική Συνέλευση για διάθεση κερδών και αγορά ιδίων μετοχών

tags :
Performance Technologies: Στις 6/9 η Γενική Συνέλευση για διάθεση κερδών και αγορά ιδίων μετοχών
Performance Technologies: Στις 6/9 η ΓΣ για διάθεση κερδών και αγορά ιδίων μετοχών
Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Performance Technologies στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα Αττικής, επί της οδού Ευρυμέδοντος, αρ. 4.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του ομίλου της 21ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2017), των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Έγκριση διάθεσης κερδών της 21ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2017) και σχηματισμού τακτικού αποθεματικού.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 21ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2017) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 21η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2017) και προέγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2018).
5. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2018 και την έκδοση ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού.
6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Θέσπιση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών. Καθορισμός του εύρους της τιμής αγοράς των ιδίων μετοχών από την Εταιρία. Καθορισμός χρονικού διαστήματος υλοποίησης της απόφασης αυτής και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για την υλοποίηση αυτής.
8. Θέσπιση προγράμματος δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) για το Δ.Σ. και το προσωπικό.
9. Διάφορες ανακοινώσεις.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης