Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Υποτονικό κλίμα αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές – Το ενδιαφέρον σε Fitch και MSCI

tags :
ΧΑ: Υποτονικό κλίμα αναμένουν και σήμερα οι αναλυτές – Το ενδιαφέρον σε Fitch και MSCI
Κατά μία βαθμίδα εκτιμάται ότι θα αναβαθμίσει τη χώρα ο οίκος αξιολόγησης Fitch – Τη Δευτέρα η αναθεώρηση των δεικτών MSCI
Ούτε σήμερα αναμένεται αλλαγή σκηνικού στο ΧΑ με τους αναλυτές να σημειώνουν πως καθώς οδεύουμε προς την κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου ο τζίρος θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Fitch και στην αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.
Εκτιμάται πως ο οίκος θα αναβαθμίσει την ελληνική οικονομία κατά μία βαθμίδα και στο  B+ από Β.  
Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου ο MSCI θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της τριμηνιαίας αναθεώρησης με τις όποιος αλλαγές να μπαίνουν σε ισχύ από το κλείσιμο της 31 Αυγούστου.  
 
Eurobank
Η αγορά δεν αναμένεται να αλλάξει τροχιά σήμερα ούτε σε επίπεδο συναλλακτικής δραστηριότητας, η οποία πιστεύουμε θα παραμείνει περιορισμένη.
 
Euroxx
Περιμένουμε χαμηλούς όγκους συναλλαγών καθώς οδεύουμε προς την κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου.
 
Beta
Η ψυχολογία δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά σήμερα με μία συνεδρίαση περιορισμένου εύρους διακύμανσης και χαμηλών όγκο να είναι το κύριο χαρακτηριστικό σήμερα.
Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα στην αξιολόγηση της Fitch που δημοσιεύεται μετά το κλείσιμο και είναι ήδη προεξοφλημένη.
Η αγορά θα συσσωρεύει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και θα έχει το βλέμμα της στις μετοχές των ΟΤΕ και Coca Cola λόγω αποτελεσμάτων που δημοσίευσαν χθες.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης