Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγχαρητήρια ΚΙΝΑΛ και Ένωσης Κεντρώων για την πρόκριση του Τσιτσιπά

Συγχαρητήρια ΚΙΝΑΛ και Ένωσης Κεντρώων για την πρόκριση του Τσιτσιπά
Τι δήλωσε η Φ. Γεννηματά, Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής, για τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά
Τα συγχαρητήριά τους για την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό αντισφαίρισης του Κυπέλου Ρότζερς στο Τορόντο, δίνουν με ανακοινώσεις τους τόσο  το Κίνημα Αλλαγής, όσο  και η Ένωση Κεντρώων.
Μάλιστα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά δήλωσε «από έκπληξη, σε έκπληξη. Από νίκη, σε νίκη. Μπράβο Στέφανε. Καλή επιτυχία στον τελικό».
Ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής για τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά αναφέρει ότι «το παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις ξαναχτυπά.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για ακόμη έναν αγώνα ακαταμάχητος και έγραψε ιστορία στο Τορόντο εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.
Το σύνθημα του "ποτέ δεν γίνεται πιο εύκολο, απλά εσύ γίνεσαι καλύτερος" αποδεικνύει και τη φιλοσοφία που τον οδήγησε σε ηλικία μόλις 20 χρόνων στους 20 καλύτερους αθλητές του κόσμου.
Η Ελλάδα Στέφανε θα σε υποστηρίξει ένθερμα και στον τελικό και  ελπίζουμε ανήμερα των γενεθλίων σου, να πανηγυρίσουμε μαζί με το κύπελλο».
Από την πλευρά της, η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του τένις στο Τορόντο του Καναδά, μας γεμίζει χαρά και ανεβάζει στα ύψη του παγκόσμιου αθλητισμού την Ελλάδα. Ευχόμαστε στον Στέφανο Τσιτσιπά να κερδίσει και τον τελικό και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης