Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού δεν εκπλήσσει κανένα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού δεν εκπλήσσει κανένα
"Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε «ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα.
Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
 «Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι ο Α. Σαμαράς δήλωσε «ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, σχετικά με τον γιο του και το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento με τίτλο «πως απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει».
Ο Α. Σαμαράς αναφέρει ότι  σήμερα αποστέλλει «εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες.
Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη».
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.
Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS