Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η JPMorgan βάζει τέλος στους λογαριασμούς μικροεπενδυτών εκτός ΗΠΑ

tags :
Η JPMorgan βάζει τέλος στους λογαριασμούς μικροεπενδυτών εκτός ΗΠΑ
Τέλος οι λογαριασμοί μικροεπενδυτών εκτός ΗΠΑ στη JPMorgan
Την απόφαση να βάλει τέλος στους λογαριασμούς μικροεπενδυτών που ζουν εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, έλαβε η JPMorgan Chase, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός τερματίζει έπειτα από δεκαετίες τις σχετικές του δραστηριότητες.
Όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος της τράπεζας, Elizabeth Seymour, η απόφαση θα επιτρέψει στη μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα του κόσμου να εστιάσει στη δραστηριοποίηση εντός ΗΠΑ, που παραμένει «πυρήνας για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη» της JPMorgan.
Επισημαίνεται πως οι μικροεπενδυτές-πελάτες της τράπεζας θα εξακολουθήσουν να διατηρούν λογαριασμούς καταθέσεων.
Οι επηρεαζόμενοι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% των λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του ομίλου.
Η JPMorgan κατέγραψε κέρδη καλύτερα των προσδοκιών για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, κυρίως χάρη σε φορολογικά έσοδα, στην αύξηση των επιτοκίων και στα υψηλότερα έσοδα από συναλλαγές.
Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα βάσει assets, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά της κέρδη αυξήθηκαν κατά 18,3% στα 8,32 δισ. δολ. ή 2,29 δολ. ανά μετοχή, κατά το δεύτερο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, από 7,03 δισ. δολ. ή 1,82 δολ. ανά μετοχή, έναν χρόνο νωρίτερα.
Τα έσοδα της τράπεζας σημείωσαν αύξηση 6% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017 και διαμορφώθηκαν στα 28,4 δισ. δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης