Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Λυτρωτική απελευθέρωση για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς

Χρυσή Αυγή: Λυτρωτική απελευθέρωση για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς
Τσίπρας και Καμμένος ετοιμάζουν φιέστα χωρίς να ντρέπονται, τονίζει η Χρυσή Αυγή
Ανακοίνωση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, η οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ΄τι μετά από 165 ημέρες αιχμαλωσίας θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και μάλιστα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Όπως αναφέρει «Ύστερα από 167 μέρες αιχμαλωσίας ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα αφεθούν ελεύθεροι έως τη δίκη τους, όπως αποφάσισε πριν λίγο το τουρκικό δικαστήριο.
Όπως έγινε γνωστό εντός ολίγων ωρών και ύστερα από τις τυπικές διαδικασίες οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουν στην Τουρκία για την δίκη τους.
Η ουσία και το χαρμόσυνο νέο πάντως είναι ότι ύστερα από 5 σχεδόν μήνες τα δύο Ελληνόπουλα που αιχμαλωτίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας θα βρίσκονται τον Δεκαπενταύγουστο σπίτι τους.
Να σημειώσουμε ότι όλες αυτές τις ημέρες οι 2 Έλληνες αξιωματικοί είχαν εγκαταλειφθεί από την υποτακτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τώρα βιάζεται να πανηγυρίσει.
Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία τους και κάθε ημέρα που περνούσε υπενθύμιζε την παράνομη κράτηση τους από τον Ερντογάν.

Τσίπρας και Καμμένος ετοιμάζουν φιέστα

Με αφορμή την λυτρωτική απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι παρέμειναν αιχμάλωτοι για 5 μήνες στις φυλακές του Ερντογάν, Τσίπρας και Καμμένος στήνουν μια επικοινωνιακή κομματική φιέστα.
Οι χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες που δεν είχαν καμία συμβολή στην αποφυλάκιση των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη επιχειρούν να εκμεταλλευτούν ένα χαρμόσυνο γεγονός, για το οποίο πραγματικά χαίρεται ολόκληρη η Ελλάδα.
Θυμίζουμε πως μέχρι χθες ο Κουβέλης ερωτώμενος για την τύχη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών δήλωνε άγνοια, αφού η συγκυβέρνηση των προδοτών τους είχε εγκαταλείψει στο έλεος του Ερντογάν.
Τώρα, λοιπόν με φτηνές κομματικές φιέστες προσπαθούν να λάβουν μερίδιο από αυτήν την χαρά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την προδοσία της Μακεδονίας και τος φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Η μόνη αιτιολογία που έχουν οι κυβερνώντες για να διεκδικούν εύσημα από αυτήν την εξέλιξη είναι η πιθανότητα να έδωσαν ανταλλάγματα στον "σουλτάνο", εκτός δηλαδή αν θέλουν να πιστέψουμε ότι η τελευταία ανθελληνική παραχώρηση με την εκλογή μουφτήδων στην Θράκη εντάσσεται σε ένα τέτοιο αλισβερίσι;
Τέλος, η μεγάλη αγάπη και ο πόνος των Τσίπρα - Καμμένου για τους φρουρούς της Πατρίδος μας είναι πράγματι υποκριτικός, γιατί αν σέβονταν τους συνοριοφύλακες δεν θα καταδέχονταν να υπηρετήσουν ο ένας στο Ναυτικό και ο άλλος στην Αεροπορία εντός Λεκανοπεδίου Αττικής.
Να μην ξεχνάμε πως οι δήθεν υπερασπιστές του Ελληνικού Στρατού δεν έχουν υπηρετήσει στα σύνορα!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης