Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αύξηση κερδών για τη Nordstrom το β' οικονομικό τρίμηνο, στα 162 εκατ. δολάρια - «Ράλι» 12% στη μετοχή

tags :
Αύξηση κερδών για τη Nordstrom το β' οικονομικό τρίμηνο, στα 162 εκατ. δολάρια - «Ράλι» 12% στη μετοχή
Αύξηση κερδών και εσόδων για τη Nordstrom
Με αυξημένη κερδοφορία ολοκλήρωσε το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο (έληξε στις 4 Αυγούστου 2018) η Nordstrom, με το ποσό να φθάνει τα 162 εκατ. δολάρια, έναντι 110 εκατ, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Τα έσοδα για την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν σε 4,07 δισεκ. δολάρια, ενισχυμένα κατά 7,1% σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα.
Οι επιδόσεις ξεπέρασαν τις σχετικές εκτιμήσεις των αναλυτών, με αποτέλεσμα η μετοχή να καταγράφει «ράλι» 12% στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης, μετα-συνεδριακά όταν είχε κλείσει στο +0,7% (52,2 δολάρια), με κεφαλαιοποίηση ύψους 8,7 δισεκ. δολαρίων.
Επισημαίνεται πως η γνωστή αλυσίδα ενδυμάτων παρουσίασε καθαρά κέρδη ύψους 87 εκατ. δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο, έναντι αντίστοιχης επίδοσης ύψους 63 εκατ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Τα έσοδα για την ίδια χρονική περίοδο αυξήθηκαν στα 3,47 δισεκ. δολάρια, από 3,28 δισεκ. το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Η εταιρεία «βλέπει» προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 3,35 και 3,55 δολαρίων ανά μετοχή για το σύνολο του τρέχοντος έτους, με τα έσοδα να ανέρχονται σε 15,2 δισεκ.-15,4 δισεκ. δολάρια.

Διαβάστε: Credit Negative θεωρεί η Moody’s την εξαγορά της εταιρείας από την οικογένεια Nordstrom, παρά το ράλι της μετοχής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης