Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με μηχανές motocross οι περιπολίες στο λόφο του Φιλοπάππου, μετά τη δολοφονία 25χρονου

tags :
Με μηχανές motocross οι περιπολίες στο λόφο του Φιλοπάππου, μετά τη δολοφονία 25χρονου
Με μηχανές motocross οι περιπολίες στο λόφο του Φιλοπάππου
Σε άμεση εφαρμογή του νέου σχεδίου αστυνόμευσης στην περιοχή του Φιλοπάππου, αναμένεται να προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), μετά την αυτοψία που ακολούθησε τη δολοφονία του 25χρονου στο λόφο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, θα αυξηθούν οι πεζές περιπολίες των αστυνομικών αλλά και μηχανές moto -cross θα επιστρατευτούν για την αστυνόμευση στην περιοχή που ο φοιτητής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τα βράχια μετά από ληστεία σε βάρος του, λόγω του δύσβατου της περιοχής καθώς οι συμβατικές μοτοσυκλέτες δεν μπορούν να κινηθούν εκεί.

Άκαρπες οι έρευνες για την τραγωδία στου Φιλοπάππου

Άκαρπες έχουν αποβεί, επί του παρόντος, οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών που εμπλέκονται στον θάνατο του 25χρονου στον λόφο του Φιλοπάππου, στις 15 Αυγούστου 2018.
Η κατάθεση της 23χρονης κοπέλας από την Πορτογαλία που συνόδευε τον νεαρό δεν έχει επιτρέψει στους αστυνομικούς να αποκτήσουν καθαρή εικόνα για το τι εκτυλίχθηκε το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης.
Η νεαρή έχει δηλώσει πως δεν είδε ακριβώς τι συνέβη, αν και εκτιμά πως οι δύο έως τρεις ληστές είχαν καταγωγή από την Μέση Ανατολή.
Έως τώρα δεν έχει αναγνωρίσει ούτε έναν από τους προσαχθέντες που της έχει παρουσιάσει η ΕΛ.ΑΣ..
Με βάση τα έως τώρα δεδομένα η Αστυνομία ευελπιστεί πλέον πως είτε δακτυλικά αποτυπώματα είτε γενετικό υλικό θα επιτρέψουν την ταυτοποίηση κάποιου εμπλεκόμενου.
Ασαφές παραμένει ακόμα εάν ο νεαρός γκρεμίστηκε επειδή τον έσπρωξαν ή αφότου παραπάτησε, σενάριο που θεωρείται πιθανό.
Το πρωί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έκανε αυτοψία στο σημείο όπου γκρεμίστηκε ο 25χρονος και παραδέχτηκε ότι η περιοχή χρήζει πιο εντατικής αστυνόμευσης.
«Αυτό μπήκε στο πρόγραμμα ενός νέου σχεδιασμού και μέχρι το βράδυ θα έχουμε καταλήξει στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται», είπε ο αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Το σημείο της τραγωδίας επισκέφτηκαν επίσης οι γονείς και ο θείος του αδικοχαμένου νεαρού και άναψαν ένα κεράκι.
Η μητέρα του ήταν σε κατάσταση σοκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης