Τελευταία Νέα
Διεθνή

Afp: Αυξάνεται στους 41 ο αριθμός των θυμάτων στη Γένοβα - Εντοπίστηκαν νεκροί ένα ζευγάρι και η 9χρονη κόρη τους

tags :
Afp: Αυξάνεται στους 41 ο αριθμός των θυμάτων στη Γένοβα - Εντοπίστηκαν νεκροί ένα ζευγάρι και η 9χρονη κόρη τους
Τα σωστικά συνεργεία αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των σορών που εντόπισαν 
Αυξάνεται στους 41 ο αριθμός των θυμάτων από την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα καθώς εντοπίστηκαν άλλες τρείς σοροί αγνοουμένων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο (Afp) τα μέλη της ιταλικής πυροσβεστικής υπηρεσίας που πραγματοποιούν έρευνες στα συντρίμμια της οδογέφυρας που κατέρρευσε την Τρίτη στην Γένοβα, εντόπισαν τις σορούς ενός ζευγαριού κι ενός κοριτσιού 9 ετών μέσα στο καταπλακωμένο από τα συντρίμμια μέσα στο αυτοκίνητό τους.
Τα σωστικά συνεργεία αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των σορών που εντόπισαν ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα φτάνουν τα 41 αν και επίσημα παραμένουν 38 με τις αρχές να αναζητούν άλλα δύο άτομα που θεωρούνται ακόμη αγνοούμενοι.
Στο μεταξύ, η εταιρεία Autostrade per l’Italia, μέλος του ομίλου Atlantia που διαχειρίζεται τη γέφυρα και τον αυτοκινητόδρομο που ενώνει την Ιταλία με τη Γαλλία αναμένεται να παραχωρήσει μέσα στην ημέρα συνέντευξη τύπου σε μια δύσκολη ημέρα καθώς σήμερα (18/8) θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης