Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Μόνο από νομικής πλευράς βγαίνουμε από τα μνημόνια - Τα μέτρα μένουν

Ένωση Κεντρώων: Μόνο από νομικής πλευράς βγαίνουμε από τα μνημόνια - Τα μέτρα μένουν
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού δεν έσκισε τα μνημόνια, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα αλλάζουν από την 21η Αυγούστου, τονίζει  η Ένωση Κεντρώων
«Μόνο από νομικής πλευράς βγαίνουμε από τα μνημόνια, τα μέτρα μένουν, η φορολογία βρίσκεται στα ύψη, τα πλεονάσματα γονατίζουν την κοινωνία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού δεν έσκισε τα μνημόνια, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα αλλάζουν από την 21η Αυγούστου», τονίζει η Ένωση Κεντρώων.
Η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της με αφορμή την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση ετοιμάζεται για το διάγγελμα του πρωθυπουργού που θα εξηγεί και θα "πανηγυρίζει" ταυτόχρονα, την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.
Μόνο από νομικής πλευράς βγαίνουμε από τα μνημόνια, τα μέτρα μένουν, η φορολογία βρίσκεται στα ύψη, τα πλεονάσματα γονατίζουν την κοινωνία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού δεν έσκισε τα μνημόνια, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα αλλάζουν από την 21η Αυγούστου.
Μόνο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και μια κυβέρνηση οικουμενική τεχνοκρατών, η χώρα θα αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της».
«Κανένας δεν μπορεί να δώσει λύσεις από μόνος του, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ, να παραμεριστούν οι προσωπικοί εγωισμοί του κ. Τσίπρα και του κ.Μητσοτάκη προς όφελος της Ελλάδας», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης