Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγχαρητήρια Βούτση στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων

tags :
Συγχαρητήρια Βούτση στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων
"Η επιτυχία σας αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς", τόνισε ο Ν. Βούτσης
Συγχαρητήριο μήνυμα στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης.
Στο συγχαρητήριο μήνυμα ο κ. Βούτσης ανέφερε τα εξής:
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων σας συγχαίρω θερμά  για την μεγάλη σας επιτυχία.
 Με αυτήν επιβεβαιώσατε για μια ακόμα φορά την μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα αφού  ακολουθήσατε πιστά τον δρόμο που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.
Η επιτυχία σας –όπως και οι επιτυχίες το αμέσως προηγούμενο διάστημα άλλων Ελλήνων αθλητών σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις
αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης