Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Δύο γυναίκες δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο Λονδίνο - Mαχαιρώθηκαν από έναν 27χρονο άνδρα

Skynews: Δύο γυναίκες δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο Λονδίνο - Mαχαιρώθηκαν από έναν 27χρονο άνδρα
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είναι ο Joe Xuereb από το Γκρίνουιτς και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Δύο γυναίκες δίνουν μάχη για τη ζωή τους, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από έναν άνδρα, όπως αναφέρει το Skynews, επικαλούμενο τη Scotland Yard.
Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα, ο οποίος πιστεύεται ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Έδωσαν, μάλιστα, στη δημοσιότητα το όνομά του, πρόκειται για τον 27χρονο Joe Xuereb από το Γκρίνουιτς στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και συνιστούν στον κόσμο να μην τον πλησιάζει.
Η αστυνομία περιγράφει μάλιστα ως τρομακτική την επίθεση που δέχτηκαν οι δύο γυναίκες την Κυριακή 19/8 στο Adderley Gardens στο Eltham.
Ήταν 12:10 (14:10 ώρα Ελλάδας) όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό και για τα δύο θύματα 30 και 64 ετών που έφεραν σοβαρά τραύματα από μία βίαιη επίθεση.
Οι δύο γυναίκες βρίσκονται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο νότιο Λονδίνο και έχουν ενημερωθεί και οι συγγενείς.
Η περιγραφή για τον Xuereb αναφέρει ότι είναι λευκός με κοντά και βαμμένα μαλλιά.
Φορούσε μπεζ παντελόνι, άσπρο μπλουζάκι και μαύρα παπούτσια, ενώ τελευταία φορά εθεάθη σε μία μοτοσυκλέτα μαύρου και πορτοκαλί χρώματος.
"Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τον εντοπίσουμε και να τον ανακρίνουμε για την επίθεση που άφησε δύο γυναίκες να δίνουν μάχη για τη ζωή τους" ανέφερε η επιθεωρητής Jane Corrigan.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης