Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη στη ΝΔ υπό τον Κ. Μητσοτάκη – Μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει εξόδου από τα μνημόνια και ΔΕΘ

Σύσκεψη στη ΝΔ υπό τον Κ. Μητσοτάκη – Μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει εξόδου από τα μνημόνια και ΔΕΘ
Περιοδείες ανά την Ελλάδα προγραμματίζει ο πρόεδρος της ΝΔ
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 20/8 στη ΝΔ προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει του αυριανού – πιθανότατα - διαγγέλματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το τέλος των μνημονίων αλλά και της παρουσίας του κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.
Η σύσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπίπτει με την τυπική ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου.
Κατά τη σημερινή σύσκεψη ο κ.Μητσοτάκης εκτιμάται πως θα περάσει στην αντεπίθεση και θα σημειώσει πως ούτε καθαρή έξοδος υπάρχει ούτε τέλος του ελληνικού προγράμματος, επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση Τσίπρα έχει συμφωνήσει σε μέτρα λιτότητας που θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθούν τόσο οι επόμενες περιοδείες του κ.Μητσοτάκη ανά την Ελλάδα, καθώς στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βρεθεί στη Ζάκυνθο όσο και κυρίως η παρουσία του στη ΔΕΘ στα μέσα Σεπτεμβρίου, εκεί όπου αναμένεται να προχωρήσει αναλυτικά και στο πρόγραμμα της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης