Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Ιστορικό ορόσημο το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας

Δραγασάκης: Ιστορικό ορόσημο το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας
Η νέα συγκυρία αποτελεί μια ευκαιρία για την χώρα και όχι μόνο για την κυβέρνηση με θετικά αλλά και προκλήσεις είπε ο κ.Δραγασάκης
Την θέση ότι το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας αποτελεί «ένα ιστορικό ορόσημο» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Οικονομίας, Γ. Δραγασάκης, κάνοντας λόγο για μια ευκαιρία για την χώρα.
«Η νέα συγκυρία αποτελεί ένα «ξέφωτο», μια ευκαιρία για τη χώρα και όχι μόνο για την κυβέρνηση, με θετικά και δυνατότητες, αλλά και μεγάλες προκλήσεις.
Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης και τα τραύματα από τη μακροχρόνια λιτότητα, να τελειώσουμε με τις παθογένειες του παρελθόντος και να δρομολογήσουμε τους μεγάλους μετασχηματισμούς που θα θωρακίσουν την κοινωνία από μελλοντικές κρίσεις» αναφέρει σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο κ.Δραγασάκης.
«Το τέλος των μνημονίων αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε το δρόμο στην ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο κ . Δραγασάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης