Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Διαψεύστηκαν πανηγυρικά όσοι ήθελαν μόνιμη επιτροπεία και συνέχιση του σκληρού πυρήνα μνημονιακών πολιτικών

Παππάς: Διαψεύστηκαν πανηγυρικά όσοι ήθελαν μόνιμη επιτροπεία και συνέχιση του σκληρού πυρήνα μνημονιακών πολιτικών
Η χώρα βγαίνει από μια μεγάλη περιπέτεια, στην οποία τη βύθισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είπε ο κ.Παππάς
Για πανηγυρική διάψευση όσων ήθελαν «μόνιμη επιτροπεία και συνέχιση του σκληρού πυρήνα μνημονιακών πολιτικών» κάνει λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς με αφορμή το τέλος των μνημονιακών προγραμμάτων.
«Η χώρα βγαίνει από μια μεγάλη περιπέτεια, στην οποία τη βύθισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι λανθασμένες επιλογές των εταίρων μας στην ΕΕ» δήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Παππάς.
«Η νέα φάση της χώρας τούς βρίσκει ιδεολογικά και πολιτικά ματαιωμένους και απροετοίμαστους και η χώρα βγαίνει στο ξέφωτο, γιατί διαπραγματεύτηκε και πορεύτηκε με τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης» ανέφερε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι « η κοινωνία έχει ανάγκη συνέχισης και διεύρυνσης των αναδιανεμητικών πολιτικών στη οικονομία», όπως «κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, καθολική πρόσβαση στην υγεία, συλλογικές διαπραγματεύσεις, αύξηση των μισθών και κοινωνικό μέρισμα».
«Η κοινωνία έχει ανάγκη από την εμβάθυνση των μεγάλων προοδευτικών τομών στη λειτουργία της δημοκρατίας.
Ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ασταμάτητη μάχη ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, συνταγματική αναθεώρηση.
Αυτές τις μεγάλες τομές καλούνται οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να τις πραγματώσουν» τόνισε ο κ.Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «όσοι επιθυμούν επιστροφή στις πολιτικές που μας χρεοκόπησαν, θα ηττηθούν για μια ακόμα φορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης