Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Δεν επιβεβαιώνει την ανάκληση παραχώρησης στην Autostrade per l'Italia

tags :
Salvini: Δεν επιβεβαιώνει την ανάκληση παραχώρησης στην Autostrade per l'Italia
Η εφημερίδα La Repubblica δημοσίευσε σήμερα την πληροφορία ότι ο κυβερνών συνασπισμός είναι έτοιμος να εκδώσει διάταγμα για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάκλησης
Άγνοια για την ανάκληση της παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων προς την εταιρεία Autostrade per l'Italia, θυγατρικής του ομίλου Atlantia, μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini.
Η εφημερίδα La Repubblica δημοσίευσε σήμερα την πληροφορία ότι ο κυβερνών συνασπισμός είναι έτοιμος να εκδώσει διάταγμα για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάκλησης.
«Δεν ξέρω. Δεν παρακολούθησα τα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν έχω ιδέα, άρα θα αποφύγω να απαντήσω», δήλωσε ο Salvini στη δημόσια τηλεόραση RAI όταν ερωτήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα.
Η κυβέρνηση ξεκίνησε την Παρασκευή μακρά γραφειοκρατική και νομική διαδικασία για την ακύρωση της παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων προς την Autostrade που διαχειρίζεται δίκτυο ιταλικών αυτοκινητοδρόμων μήκους 3.000 χιλιομέτρων.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα ότι, σύμφωνα με ειδικούς του οικονομικού τομέα, το κράτος θα κληθεί να καταβάλει δισεκατομμύρια ευρώ αποζημίωσης σε περίπτωση αφαίρεσης της διαχείρισης από την εταιρεία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης