Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Η κυβέρνηση θα αντιταχθεί στην κερδοσκοπία και στις υποβαθμίσεις

Salvini: Η κυβέρνηση θα αντιταχθεί στην κερδοσκοπία και στις υποβαθμίσεις
Αυτή η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τους Ιταλούς και αυτό δεν θα αρέσει σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν την Ιταλία, τόνισε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας
Η ιταλική κυβέρνηση θα αντισταθεί σε οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον της αγοράς ή σε υποβαθμίσεις του χρέους της χώρας, τόνισε σήμερα (20/8/2018) ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας, Matteo Salvini.
Σημειώνεται ότι οι μετοχές και τα ομόλογα της Ιταλίας έχουν βρεθεί επανειλημμένα υπό πίεση μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, τον Ιούνιο του 2018.
«Αυτή η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει τους Ιταλούς και πιστεύω ότι αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς…. εκπροσώπους της οικονομίας και της τεχνοκρατίας που θέλουν να εκμεταλλευτούν την Ιταλία και να αποκτήσουν φθηνά τις τελευταίες εταιρείες που έχουν απομείνει σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Salvini, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μιλάνο.
«Δεν θα το καταφέρουν κι έτσι θα αντισταθούμε ενάντια στις αυξήσεις των spreads, στην κερδοσκοπία, στις υποβαθμίσεις και στις επιθέσεις», τόνισε ο επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης