Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η έξοδος από το μνημόνιο κάτω από τους όρους που γίνεται αποκλείει θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς

Ένωση Κεντρώων: Η έξοδος από το μνημόνιο κάτω από τους όρους που γίνεται αποκλείει θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς
Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, προειδοποιεί η Ένωση Κεντρώων 
Η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, προειδοποίησε σήμερα (20/8/2018) η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας πως η έξοδος από το μνημόνιο κάτω από τους όρους που γίνεται αποκλείει θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς.
«Τα σκληρά μέτρα μένουν, οι μεταρρυθμίσεις είναι στη μέση, επενδύσεις δεν έρχονται και τα χρήματα των τραπεζών βρίσκονται στο εξωτερικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
Όπως συνεχίζει η Ένωση Κεντρώων, «η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και η πολιτική να κόβουμε συντάξεις, να βάζουμε φόρους και να διορίζουμε ανθρώπους με 300 ευρώ το μήνα, είναι πολιτική εξαθλίωσης και όχι ανάπτυξης».
«Αυτό που φταίει είναι το κυβερνητικό μοντέλο, κυβερνήσεων με 153 και η οριακή πλειοψηφία που αντί να προσελκύει, διώχνει τους επενδυτές» και προτείνεται μοντέλο με «πολυκομματικές κυβερνήσεις 240 βουλευτών που θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη σε έλληνες και ξένους», προσθέτει η Ένωση Κεντρώων.
Τέλος, η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «το αφήγημα του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη είναι χωρίς αντίκρισμα, γιατί διχάζει την πολιτική μας ζωή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης