Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Μετά την έξοδο από τα μνημόνια, στόχος η πάταξη της διαφθοράς και η ανάπτυξη

Καμμένος: Μετά την έξοδο από τα μνημόνια, στόχος η πάταξη της διαφθοράς και η ανάπτυξη
Αν και αφήνει ανοιχτό να πέσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό όχι όμως νωρίτερα από το Μάιο του 2019...
Την θέση ότι στόχος πλέον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η πάταξη της διαφθοράς και η επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση που είχε η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Σήμερα η Ελλάδα εξέρχεται των μνημονίων, το οποίο ήταν και ο πρώτος στόχος της κυβερνητικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να εκπληρωθούν άλλοι δυο στόχοι, εκ των οποίων ο ένας είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και τη διαφθορά και ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, υπογραμμίζοντας πως αυτοί οι δύο στόχοι πρέπει να επιτευχθούν από την παρούσα κυβέρνηση.
Όπως είπε ο κ.Καμμένος, η θητεία της σημερινής κυβέρνησης θα λήξει είτε με το πέρας της συνταγματικής εντολής είτε εάν χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για εθνικά θέματα, αναφερόμενος προφανώς στη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό, για την οποία ο ίδιος ο κ.Καμμένος έχει καταστήσει σαφές πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την ψηφίσουν όταν αυτή έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.
Πάντως, ο κ.Καμμένος έσπευσε να επισημάνει ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις πριν από το Μάιο του 2019, ημερομηνία που θεωρείται και πιο η πιθανή για τις βουλευτικές εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης