Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στις τράπεζες και στις ροές κεφαλαίων λόγω αναδιάρθρωσης MSCI

tags :
XA: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στις τράπεζες και στις ροές κεφαλαίων λόγω αναδιάρθρωσης MSCI
Κρίσιμες οι επόμενες συνεδριάσεις σε τεχνικό επίπεδο αφού πολλά γραφήματα λόγω της πρόσφατης πτώσης έχουν ανοίξει και κινδυνεύουν στηρίξεις
Στις ροές κεφαλαίων που υπάρχουν λόγω αναδιάρθρωσης MSCI είναι στραμμένα τα βλέμματα των αναλυτών και περιμένουν πως και σήμερα θα συνεχίσουν να επηρεάσουν την αγορά και ειδικά τις τράπεζες.
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό αναμένεται να κρατήσει χαμηλά το τζίρο με την αγορά να επηρεάζεται από τις αγορές του εξωτερικού.
Η μεταβλητότητα και κυρίως λόγω τραπεζών θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αφού υπάρχουν κεφάλαια που αποχωρούν από αναδυόμενες αγορές, όπως φάνηκε και στις προηγούμενες συνεδριάσεις.
Τεχνικοί αναλυτές σημειώνουν πως οι επόμενες συνεδριάσεις είναι κρίσιμες, αφού πολλές μετοχές έχουν καταγράψει σημαντική πτώση και βρίσκονται σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα, τα οποία αν διασπαστούν και αυτά, ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω πτώση.
Σήμερα εισάγονται 15,8 εκατ. μετοχές στη Σφακιανάκης, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
 
Eurobank
Λόγω απουσίας εγχώριων καταλυτών, δεν περιμένουμε η αγορά να κερδίσει οποιοδήποτε σημαντικό έδαφος βραχυπρόθεσμα, ιδίως ενόψει της κλιμάκωσης των εμπορικών συγκρούσεων σε διεθνές επίπεδο.
 
Euroxx
Περιμένουμε μεταβλητότητα οδηγούμενη από τις τραπεζικές ροές.
 
Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται σήμερα λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων, με τις ροές λόγω MSCI να επικρατούν στην εγχώρια αγορά.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης