Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γρηγοράκου: Οι δηλώσεις για τον Κουρουμπλή ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γρηγοράκου: Οι δηλώσεις για τον Κουρουμπλή ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας
O Λ. Γρηγοράκος δήλωσε ότι ο Π. Κουρουμπλής είναι τυφλός και δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά του στο ατύχημα στον Σαρωνικό
«Οι νέες δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λ. Γρηγοράκου για τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι «προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία».
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «ο βουλευτής της ΔΗΣΥ μετά τις δηλώσεις του στον Σκάι στις 19/08 επανέλαβε την ίδια ρατσιστική φρασεολογία χτες στον Real FM, συνδέοντας την "αριστεία" (!) με το γεγονός ότι ο υπουργός είναι τυφλός και δεν μπορούσε εξαιτίας αυτού του γεγονότος να ασκήσει τα καθήκοντά του στο ατύχημα στον Σαρωνικό.
Οι επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία και δεν ανέχονται από κανέναν να τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Προσβάλλουν το σύνολο των δημοκρατικών, φιλελεύθερων και προοδευτικών πολιτών και όλους όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία ισότητας και δικαιωμάτων».
Επίσης, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κ. Γεννηματά που δεν έχει ακόμα καταδικάσει τις δηλώσεις αυτές, παρά και τη χτεσινή ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών. Περιμένουμε να το πράξει άμεσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης