Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Οφείλουμε να υπερασπισθούμε την έννοια της Ελευθερίας

Παυλόπουλος: Οφείλουμε να υπερασπισθούμε την έννοια της Ελευθερίας
«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», τόνισε ο Πρ. Παυλόπουλος
«Οφείλουμε να υπερασπισθούμε την έννοια της Ελευθερίας, και για το Λαό μας, και για το Έθνος μας, και για την Ευρωπαϊκής μας Οικογένεια και για ολόκληρο τον Κόσμο.
Κι  αυτό μπορούμε να το κάνουμε, μόνον ενωμένοι, θυσιάζοντας ακόμα και την ζωή μας, αν αυτό χρειασθεί», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος μετέβη σήμερα Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, στην Λαμία και τις Θερμοπύλες επ΄ ευκαιρία των «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΩΝ
2018».
Ο κ. Παυλόπουλος στην αντιφώνησή του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Δήμαρχος Λαμιέων, ανέφερε ότι η Ελευθερία «βρίσκεται εν κινδύνω γενικότερα, όχι μόνο στον Τόπο μας, όχι μόνο στην Ευρώπη μας, σε όλο τον Πλανήτη» και σημείωσε « οφείλουμε να υπερασπισθούμε την έννοια της Ελευθερίας, και για το Λαό μας, και για το Έθνος μας, και για την Ευρωπαϊκής μας Οικογένεια και για ολόκληρο τον Κόσμο» και ότι «εμείς, οι Έλληνες, ό, τι σημαντικό πετύχαμε στην Ιστορία μας, το πετύχαμε ενωμένοι.
Και για ό, τι ντρεπόμαστε, το πετύχαμε διχασμένοι.
Κι  αυτός ο διχασμός, αυτή η διχόνοια, στοίχησε πολλά, ακόμα και τμήματα του Εθνικού μας κορμού».
Σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, «όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», ενώ «η Δημοκρατία -η Ελληνική Δημοκρατία, όπως γεννήθηκε και αποτελεί ακόμα και σήμερα σύμβολο για τον Πολιτισμό μας- επιβάλλει, σ΄ εμάς του Έλληνες, για να εκπληρώσουμε το Χρέος μας στο μέλλον να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κι  αυτό γίνεται μέσα από αρραγή ενότητα, την οποία οφείλουμε να υπερασπισθούμε «όκωσπερ τείχεος», για να χρησιμοποιήσω την αρχαιοπρεπή έκφραση».
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Θερμοπύλες «δεν είναι μόνο μια ιστορική κληρονομιά. Είναι, επιπλέον, ένας Φάρος που μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι Έλληνες στο μέλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης