Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Θεοδωράκη σε Αγαθονήσι, Λειψούς και Σάμο

Περιοδεία Θεοδωράκη σε Αγαθονήσι, Λειψούς και Σάμο
"Tο μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί παρά να είναι μία πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα και άλλων προϊόντων", τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης
Αγαθονήσι, Λειψοί και Σάμος ήταν οι σταθμοί της περιοδείας που πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν η Σάμος, όπου ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε χθες, Σάββατο 25/8,  στις γιορτές του κρασιού στο Βαθύ, ενώ νωρίτερα καλεσμένος του δημάρχου του νησιού, Μιχάλη Αγγελόπουλου,υποδέχθηκε τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα «Aegean Regatta» και απένειμε βραβεία στους ιστιοπλόους της διεθνούς διοργάνωσης.
Ο κ. Θεοδωράκης μετά την απονομή δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Σάμος είναι το νησί των ανοικτών θαλασσών, έχει παράδοση στην ιστιοπλοΐα, ενώ αναφερόμενος στη γιορτή κρασιού τόνισε ότι «είναι μία ευκαιρία να τα πούμε και να μιλήσουμε λίγο αισιόδοξα για το μέλλον».
Πρόσθεσε ότι το κρασί της Σάμου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα και ίσως και στον κόσμο, το 60% του κρασιού φεύγει στη Γαλλία και «πρέπει να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα τέτοια που να συγκινούν τις ευρωπαϊκές αγορές γιατί το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί παρά να είναι μία πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα και άλλων προϊόντων».
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ευχαρίστησε τον Σταύρο Θεοδωράκη που είχε την επιλογή αλλά και την επιθυμία να έρθει στο νησί, συμπληρώνοντας πως «έχω άριστες εντυπώσεις από τη συνάντηση.
Η μάχη για το ΦΠΑ, η μάχη για το προσφυγικό, το αναπτυξιακό και τα επιχειρήματά του, οι τροπολογίες, αλλά και οι πρωτοβουλίες στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι πολύ σημαντικές για εμάς.
Δεν συναντήσαμε καμία δυσκολία, αντίθετα η τεχνοκρατική γνώση, η πολιτική επάρκεια και η παρεμβατικότητα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης