Διεθνή

«Bull» για το Bitcoin ο συνιδρυτής του Reddit

«Bull» για το Bitcoin ο συνιδρυτής του Reddit
Αισιόδοξος για το μέλλον του Bitcoin ο συνιδρυτής του Reddit
Αισιόδοξος για το μέλλον του Bitcoin και του κλάδου ψηφιακών νομισμάτων συνολικά, παραμένει ο Alexis Ohanian, συνιδρυτής του Reddit (τωρινός ιδιοκτήτης: Condé Nast) και γνωστός επιχειρηματίας του τεχνολογικού τομέα.
Μιλώντας στον ιστοσελίδα του Yahoo, o 35χρονος δεν δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για τη μεταβλητότητα που παρουσιάζουν οι τιμές των κρυπτονομισμάτων.
"Ως αποθήκη αξίας, υπάρχει μια πραγματική έλξη για το Βitcoin.
Βλέπουμε σε χώρες όπως η Τουρκία που έχουν σημαντική οικονομική κρίση -όπου οι άνθρωποι χάνουν πίστη στην τουρκική λίρα- ότι οι πολίτες επενδύουν στο Βitcoin επειδή, αν και ασταθές, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο σταθερό για πολλούς ανθρώπους σε σύγκριση με το εθνικό τους νόμισμα", είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:
"Δεν έχει σημασία πως κινούνται οι τιμές του νομίσματος, βλέποντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να δημιουργούν λογαριασμούς.
Αυτό δείχνει όλο και περισσότερη αποδοχή και το τελικό στοίχημα είναι το πως η κρυπτογραφία θα γίνει πιο φιλική και πιο έμπιστη προς το χρήστη".
Να σημειωθεί πως το Βitcoin διαπραγματεύεται πλέον κάτω από τα 7.000 δολάρια ανά μονάδα, όταν τον περασμένο Δεκέμβριο ξεπέρασε ακόμη και τα 19.000 δολάρια.
Η κεφαλαιοποίηση του κλάδου μετά βίας ξεπερνά τα 220 δισεκ. δολάρια, έναντι 900+ δισεκ. τον Δεκέμβριο του 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης