Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρεμούρα να γίνουν υπουργοί

Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρεμούρα να γίνουν υπουργοί
Ο Π. Σκουρλέτης θα κληθεί να βγάλει πέρα τρεις εκλογικές αναμετρήσεις υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία πρεμούρα να γίνουν υπουργοί διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Π. Σκουρλέτη για την εκλογή του ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του καθώς θα κληθεί να βγάλει πέρα τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ζαχαραριάδης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ζητά συνεχώς και άνευ λόγου εκλογές, τονίζοντας πως «μας χωρίζει ένας χρόνος από τις εκλογές».
«Αυτό το χρονικό διάστημα δεν πρέπει να αναλωθεί σε προεκλογικές συζητήσεις αλλά να γίνουν τα πρώτα βήματα της μεταμνημονιακής περιόδου» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεμψε στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι η διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει πέρα από τα όρια του ανασχηματισμού.
Ο κ.Ζαχαριάδης έκανε λόγο για πλατύ παν-δημοκρατικό μέτωπο και κάλεσε τους πολίτες να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις και να πάνε τη χώρα μπροστά ή σε αυτούς που θέλουν να την πάνε πίσω. «
Όσοι ανατριχιάζουν με τις δηλώσεις Βορίδη για ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς πρέπει να μπουν σε έναν κοινωνικό διάλογο» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος ερωτηθείς για τη νέα εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για παράνομη πράξη, τόνισε ότι πρέπει να γίνει αυτό που προβλέπεται από το νόμο και κάλεσε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης