Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος βλέπουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Motor Oil

tags :
ΧΑ: Διατήρηση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος βλέπουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Motor Oil
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Motor Oil αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών – Σήμερα τα αποτελέσματα των Alpha Bank και ΕΛΠΕ
Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον αναμένεται από τους αναλυτές να διατηρήσει το ήπιο ανοδικό momentum, ενώ τα βλέμματα θα τραβήξουν οι εισηγμένες που δημοσιεύουν αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Motor Oil μετά τα εξαιρετικά και ανώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα που ανακοίνωσε λόγω των καλύτερων περιθωρίων διύλισης και της συγκράτησης των εξόδων.
Σήμερα μετά το κλείσιμο δημοσιεύουν αποτελέσματα τα ΕΛΠΕ.
Η Eurobank περιμένει προσαρμοσμένα EBITDA 171,2 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο, ενισχυμένα κατά 12% και καθαρά κέρδη 65,5 εκατ. ευρώ.
Μετά το κλείσιμο δημοσιεύει αποτελέσματα και η Alpha Bank.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει το θετικό της πρόσημο λόγω και της θετικής ψυχολογίας που επικρατεί στο εξωτερικό.
 
Beta
Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον μπορεί να διατηρήσει το ήπιο ανοδικό momentum, ενώ η αναδιαρθρώσεις των δεικτών εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν τους όγκους συναλλαγών.
Στη σημερινή ατζέντα, ΕΛΠΕ και Alpha Bank δημοσιεύουν αποτελέσματα μετά το κλείσιμο και η Motor Oil έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Περιμένουμε οι μετοχές της Motor Oil να βρεθούν στο επίκεντρο μετά τα δυνατά και καλύτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα που ανακοίνωσε.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης