Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος (Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής): ΣΥΡΙΖΑ, το τέλος της αριστεράς

Μιχαλολιάκος (Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής): ΣΥΡΙΖΑ, το τέλος της αριστεράς
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου
Η μία και μοναδική μεγάλη υπηρεσία την οποία προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό λαό είναι ότι επί τέλους κυβερνήθηκε από την αριστερά και κατάλαβαν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας πόσο ανεπαρκείς, πόσο επικίνδυνοι και εγκληματικά ανεύθυνοι ήταν και είναι οι αριστεροί, οι οποίοι όπου κυβέρνησαν άφησαν πίσω τους ερείπια.
Μέχρι την τελευταία όμως στιγμή παρουσιαζόντουσαν σαν σωτήρες και υπέρμαχοι του λαού.
Έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας με την περίφημη “φιέστα” του τέλους των μνημονίων στην Ιθάκη.
Άμεση ήταν η απάντησή μου, άμεση και λιτή και είχε ως εξής: “Επιμένει στην ραψωδία του ψεύδους ο Αλέξης Τσίπρας ότι τέλειωσε η εποχή των Μνημονίων.
Επιμένει στον τερατώδη ισχυρισμό του ότι η χώρα επιτέλους έφθασε στην "Ιθάκη της".
Αντίθετα η χώρα συνεχίζει να υποφέρει από τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες της ξενοκρατίας, την οποία υπηρετεί με συνέπεια ο Αλέξης Τσίπρας, θυσιάζοντας τα εθνικά συμφέροντα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, η οποία αποτελεί ιστορικό παράδοξο.
Την ίδια ώρα που τα σοβιέτ έχουν πέσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ηπείρου την οποία κυβερνούν κομμουνιστές.”
Η παραπάνω δήλωση σφαγιάστηκε κυριολεκτικά από τα ΜΜΕ, από τα οποία στα περισσότερα εξαφανίστηκε παντελώς και όπου δημοσιεύθηκε, δημοσιεύθηκε μόνον ένα ελάχιστο τμήμα της, μία μόλις πρόταση!
Τόσο πολύ λοιπόν μας φοβούνται;
Τόση δύναμη έχει ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Φαίνεται πως έχει!
Αυτό σαν απάντηση και σε κάποιους γελοίους επικριτές μας (“αγωνιστές” των πληκτρολογίων οι περισσότεροι), οι οποίοι και μας επικρίνουν σε κάθε περίσταση γιατί δεν κάνουμε… επανάσταση!
Ας αφήσουμε όμως αυτά και ας μιλήσουμε για την ουσία της παρακμής της Πατρίδος μας, η οποία δεν είναι μόνον οικονομική.
Το τι συμβαίνει με την εθνική μας οικονομία το είχα πει κατάμουτρα στους επικριτές μας τόσο της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ψευτοδεξιάς της Ν.Δ. μιλώντας στο Ελληνικό κοινοβούλιο στις 22 Ιουλίου του 2015.

22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 - Κοινοβούλιο: Επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Όταν το 2010 -πριν μπούμε στο μνημόνιο- υπήρχαν καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες 237 δισεκατομμύρια ευρώ,  τότε κανείς δεν σκέφτηκε τον ελληνικό λαό και μια επίκληση, αν θέλετε, στον πατριωτισμό του, προκειμένου να σωθεί και να υπάρξει μια εθνική οικονομία.
Και βεβαίως, στο μακρύτερο ορίζοντα υπάρχουν τα σαράντα χρόνια της Μεταπολίτευσης και η περίοδος των επιδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.
Εδώ, δεν πρέπει να χαϊδεύουμε αφτιά, να γινόμαστε αρεστοί.
Κατεστράφη η ελληνική οικονομία συστηματικά και με συνένοχο σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, που ανέμελα έβλεπε να γίνονται όλα αυτά γύρω του και δεν έκανε τίποτα. Κατέστρεφαν σοδειές, ξερίζωναν δένδρα, χαλούσαν κτηνοτροφικές μονάδες και η Ευρώπη πλήρωνε.
Και έχουμε φθάσει στο σημείο αυτήν τη στιγμή να έχει περισσότερη αγροτική παραγωγή η Γερμανία, χώρες όπως η Ολλανδία, χώρες της Βορείου Ευρώπης και να μην έχουμε εμείς, να έχει καταστραφεί αυτό που υπήρξε η ζωογόνος δύναμις του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια.
Δεν υπάρχει άλλη λύση, λοιπόν.
Όταν κατέστρεφαν παραγωγές στις χωματερές και έπαιρναν τις επιδοτήσεις, τις οποίες έτρωγαν στα μπαρ των επαρχιακών οδών οι διάφοροι μεγαλοτσιφλικάδες ή και μικροτσιφλικάδες, όλα αυτά κάποτε θα πληρωνόντουσαν.
 Και ήλθε η ώρα της πληρωμής. Αλλά οι κουτόφραγκοι που μας τα έδιναν, δεν μας τα έδιναν τσάμπα.
Μας περίμεναν στη γωνία και φθάσαμε στη γωνία. Είναι τα μνημόνια, είναι η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας.
Μια είναι η λύση. Καταγγελία των μνημονίων. Και ένας είναι ο δρόμος για να ξαναζήσει ο Ελληνισμός υπερήφανος και ελεύθερος: επιστροφή στην εθνική παραγωγή.
Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, αρνούμαστε να υπακούσουμε στα εκβιαστικά διλήμματα αυτών των νομοθετημάτων με τα προαπαιτούμενα και γι’ αυτό θα καταψηφίσουμε και τη σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία, λέγοντας «όχι» στο μνημόνιο, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία, επιστροφή στην εθνική παραγωγή.”


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης