Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Απόστολος Μάνθος – Προσπάθεια ανοδικής ανάτασης υπό προυποθέσεις

tags :
Απόστολος Μάνθος – Προσπάθεια ανοδικής ανάτασης υπό προυποθέσεις
Στην ίδια αρνητική τεχνική παρατήρηση με τον FTSE 25 βρίσκεται και ο Τραπεζικός Δείκτης
Απόστολος Μάνθος – Προσπάθεια ανοδικής ανάτασης

Μέσω της τεχνικής αναπήδησης από τις 1870 μονάδες ο FTSE 25 έφτασε ως όφειλε στις 1950 μονάδες. Από εδώ και πάνω για να μπορέσει να κινηθεί προς τη κρίσιμη περιοχή των 2000 μονάδων θα πρέπει να δώσει τα κατάλληλα ανοδικά διαπιστευτήρια  μέσω της ανοδικής διαφυγής από το επίπεδο των 1950 με 1960 μονάδων.


  • Εμφανή αδυναμία πατήματος άνω των 1960 μονάδων θα επαναφέρει το δείκτη προς το επίπεδο βραχυχρόνιας στήριξης των 1910 μονάδων.
  • Από απόψεως διαγραμματικών ενδείξεων καθοδική είναι η μέχρι τώρα άρνηση ανοδικής τμήσης της γραμμής τάσης του καλοκαιριού στο γνωστό  δείκτη Σχετικής Δύναμης (RSI).

  • Και ο Τραπεζικός Δείκτης τήρησε κατά γράμμα τα τεχνικά εσκεμμένα, καθώς έφτασε ανοδικά έως το  βατό σημείο των 767 με 772 μονάδων.
  • Από εκεί και πάνω θα επαναλάβω ότι θα χρειαστεί περαιτέρω ενδυνάμωση  για να μπορέσει να προσεγγίσει το γνωστό όριο των 800 μονάδων.
  • Στην ίδια αρνητική τεχνική παρατήρηση με τον FTSE 25 βρίσκεται και ο Τραπεζικός Δείκτης, καθώς και εδώ ο  δείκτης Σχετικής Δύναμης (RSI) αρνήθηκε να περάσει πάνω από τη γραμμή τάσης του περασμένου Μαρτίου
  • Mία ένδειξη που μπορεί να επιφέρει ένα πιθανό pullback προς το επίπεδο των 730 με 725 μονάδων.

http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης