Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΙΣΑ: Πειθαρχικές ευθύνες θα αποδοθούν στους γιατρούς που εμπλέκονται στην αποφυλάκιση Φλώρου (Energa)

ΙΣΑ: Πειθαρχικές ευθύνες θα αποδοθούν στους γιατρούς που εμπλέκονται στην αποφυλάκιση Φλώρου (Energa)
Το πειθαρχικό θα αναλάβει την εκδίκαση και τιμωρία των γιατρών αυτών ενώ ζητά ενημέρωση από τη διοίκηση του Ευαγγελισμού σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις 
Από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα περάσουν τα μέλη του Συλλόγου που ενδεχομένως εμπλέκονται στο σκάνδαλο της αποφυλάκισης του Αριστείδη φλώρου (Energa) με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αναπηρίας.
Όπως ανακοίνωσε ο ΙΣΑ το πειθαρχικό θα αναλάβει την εκδίκαση και τιμωρία των γιατρών αυτών ενώ ζητεί «άμεσα ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί».
Επιπλέον, ζητεί από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.
«Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην, θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών» δήλωσε ο Γ. Πατούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης